ဟင္းခ်က္ ရာတြင္ ထည့္ျပီး ခ်က္ေလ့ ရိွေသာ ရံုးပတီသီး ဟာ က်န္းမာေရး အတြက္ အက်ိဳးေက်းဇူးေတြ ရရိွတယ္ လို႔ သိရ ပါတယ္။
ရုံးပတီသီး စားလို႔ ရရွိႏိုင္ တဲ့ အက်ဳိးေက်းဇူး ေတြ ကေတာ႔ ----
- အရိုးကို သန္မာေစပါတယ္။
- ႏွလံုးကို ကာကြယ္ေပးပါတယ္။
- အဆစ္ အမ်က္ ေရာင္ရမ္းျခင္း ကို သက္သာေလ်ာ့ပါး ေစပါတယ္။
- ေသြးေပါင္ခ်ိန္ ကို ထိန္းေပး ပါတယ္။
- ေသြးစီးဆင္းမႈ ကို ပိုေကာင္းေစ ပါတယ္။
- အရုိးပါးေရာဂါ ကာကြယ္ ပါတယ္။
- အရုိး က်ီးေပါင္း တက္ျခင္း အတြက္လည္း ေကာင္းမြန္ပါတယ္။
From...ေက်ာ္လင္းနိုင္ (ရိုးရာေလး)
www.yoyarlay.com
No comments:
Post a Comment