Tuesday, April 28, 2015
သေဘၤာသီး စားၿခင္း ၏ အံ႔ဖြယ္ အက်ိဳး ေက်းဖူးမ်ား
မေရ မတြက္ႏုိင္တဲ့ အက်ဳိးေက်းဇူးေတြေၾကာင့္ သေဘၤာသီး ဟာ မ်ားမ်ား စားသုံး သင့္တဲ့ သစ္သီး ထဲက တစ္ ခုုျဖစ္ပါတယ္။ ျပင္းထန္ တဲ့ေရာဂါ မ်ားစြာ ကာကြယ္ေပးတဲ့ အစြမ္းထက္ အင္တီေအာက္ဆီဒင္႔ တို႔နဲ႔ အာနိသင္ျဖည့္ ထားပါတယ္။
ခႏၶာကိုယ္ မွာ ေန႔စဥ္ လုိအပ္တဲ့ မရိွမျဖစ္ အဟာရေတြ ေပါမ်ားစြာ ပါရိွတယ္။ သေဘၤာသီး မွာ အမွ်င္ဓာတ္ ၊ ေၾကးနီ၊ ဖိုးလ္လိပ္ (ဗီတာမင္-ဘီ)၊ ပင္နီသိုးနစ္(ခ္)အက္ဆစ္(ဗီတာမင္-B5) တစ္နည္း အားျဖင့္ ေရမွာ ေပ်ာ္ ဝင္ေစႏုိင္တဲ့ ဗီတာမင္္၊ မက္ဂနီဆီယမ္၊ ဗီတာမင္-ေအ၊ စီ၊ ရီဘိုဖလားဗင္း နဲ႔ သားမင္းတို႔ ပါဝင္ပါတယ္။
သေဘၤာသီး စားျခင္းျဖင့္ ရရိွမယ့္ က်န္းမာေရး အက်ဳိးေက်းဇူးေတြ ကေတာ့…
၁။ ကိုယ္တြင္း ခုခံအား စနစ္ေကာင္းမြန္ေစျခင္း
၂။ မ်က္စိ က်န္းမာ ေစျခင္း
၃။ ကင္ဆာေရာဂါ ကင္းေဝးေစျခင္း
၄။ အသားအေရ က်န္းမာႏုပ်ဳိေစျခင္း
၅။ အစာေျခမႈ စနစ္ေကာင္းမြန္ေစျခင္း
၆။ ဆံပင္ၾကီးထြားမႈ လ်င္ျမန္ေစျခင္း
၇။ ရာသီ မီးယပ္ေဝဒနာ ကိုက္ခဲမႈ သက္သာေစျခင္း
၈။ ကိုယ္အေလးခ်ိန္ က်ေစတဲ့ သစ္သီး တစ္မ်ဳိး လည္းျဖစ္ပါတယ္။
Victor
Ref: womanitely
From... Trend Myanmar
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment